Living room / Dnevna zona , Nantes, France

Elaboration of interior design for living area of a private house in Nantes, France, was created as a simple, light variant , enriched with wooden details, that with white furniture and gray concrete elements, create harmony in the room.

The building is owned by people who love  simplicity, reduced lines and modern design, so the interior is designed in accordance with their profile and requirements.

***

Razrada enterijera dnevne zone za privatnu kuću u Nantu, Francuskoj , nastala je kao jednostavna , svetla varijanta , obogaćena drvenim detaljima , koji sa belim nameštajem i sivim betonom stvaraju harmoniju u sobi.

Objekat je vlasništvo ljudi koji su ljubitelji jednostavnosti, svedenih linija, kao i modernog dizajna, tako da je enterijer i formiran u skladu sa njihovim profilom i zahtevima.

21

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s