Stevic Flat / Stan Stevic

Apartment of 50m2, was to be renovated for the needs of a successful business man in his thirties, in the way that he want it to be warm but to also possess elements of modern design. The apartment is spread over two floors, the ground floor with the living room are the dining room with separate toilet and kitchen.
On the first floor there is a bedroom, a bathroom and a large walk-in closet.
In the example of flat Stevic, the task was to achieve a balance in the selection of materials, and for these occasions it was used the gray concrete in combination with dark walnut wood, all complete with leather furniture.
Large glass wall , used in a living area, in a dark black color gives a quality in apartment design in terms of reflection, which creates a false illusion that the  apartment space is larger than it really is.
The client insisted on making a large aquarium that would be a central motif in the living room, who is located within the wall of shelves that are just like all the furniture in the apartment, designed and made ​​to order.
Flat is under construction.

This page presents the models of  living zone only, night zone remains private.

***

Stan površine 50m2, trebao je da se renovira, za potrebe uspešnog poslovnog čoveka u svojim tridesetim ,
tako da odiše toplinom kućnog doma, a ujedno da poseduje elemente modernog dizajna. Stan se prostire na dve etaže, u prizemnom delu se nalaze dnevna soba i trpezarijom sa odvojenim toaletom kao i kuhinjom.
Na spratu se nalazi spavaća soba, sa kupatilom i velikim garderoberom.
Na primeru stana Stević, težilo se da se ostvari balans u odabiru materijala, te je za ove prilike korišćen sivi beton u kombinaciji sa tamnim orahovim drvetom, sve to upotpunjeno kožnim nameštajem.
Veliki stakleni zid  trpezarijskog zida, u tamnoj crnoj boji, daje dizajnu apartmana kvalitet u smislu refleksije, čime se stvara lažna iluzija da je prostorno stan veći nego sto stvarno jeste.
Klijent je insistirao na izradi velikog akvarijuma koji bi bio centralni motiv u dnevnoj sobi, tako da je isti ,smešten u sklopu zidnih polica koje su kao i sav nameštaj u stanu, osmišljene i napravljene po narudžbini.
Stan je u izgradnji.

Na stranici su prikazani modeli samo dnevne zone, noćna je ostala privatna.

010

  1. 009

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s